Profi iOS és Android mobil app fejlesztés

Olyan programozó céget keres, akik ...


megfelelően képzettek?


minőségi programozást végeznek?


képesek határidőre dolgozni?

Akkor jó helyen jár

iOS és Android mobil app fejlesztése vállalkozások számára

Ismerjen meg minket

Számunkra a fejlesztés nem csak munka, hanem hivatás. Célunk, hogy a rendelkezésünkre álló lehetőségekkel, technológiákkal valódi sikert programozzunk ügyfeleink számára. A Műszaki Egyetemen végzett mérnökök vagyunk, 9 év szakmai tapasztalattal, így képesítésünk lehetővé tesz minket arra, hogy a legoptimálisabb megoldást alkalmazzunk minden helyzetben. Legyen szó akár mesterséges intelligenciáról, virtuális valóságról, adatbányászatról az általunk készített szoftverek, mobil alkalmazások elhozzák a jövőt cége számára.

Segítünk, hogy vállalkozása egyről a háromra jusson!

Tovább a kapcsolathoz

Hiszünk abban, amit csinálunk

Minden projektünk esetén vállalunk

  • Szakértői kommunikációt

    Nálunk nem egy helpdeskes kollégával fog telefonálni, hanem vezetőink egyikével

  • Teljes nyomonkövethetőséget

    A szerződés megkötése után mi nem tűnünk el a project végéig. Folyamatos heti illetve két heti reportokat szolgáltatunk megrendelőink számára

  • Gyors munkavégzést

    Törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek ne kelljen félévet várnia az ötlete megvalósulására. Csapatunk tagjai gördülékenyen, összeszokottan tudnak egymással dolgozni.

Keressen bizalommal

Tovább a kapcsolathoz
Profi mobil app készítés

Hosszantartó üzleti kapcsolatra törekszünk

Több éves tapasztalatunk és ügyfeleink azt bizonyítják, hogy létezik olyan megoldás, amely hosszan tartó együttműködést tesz lehetővé. Számunkra fontos a jó üzleti kapcsolat kialakítása, hiszen nagyszerű terméket csak egyetértésben, megértett vízióval és jó hangulatban tudunk készíteni.

Akik idén megtiszteltek bizlamukkal

Folkrádió weblap
Dear Society  honlap
Tatabányai múzeum weboldal

Csatlakozzon hozzájuk

Tovább a kapcsolathoz
21. századi mobil alkalmazás készítés

Csúcsragadozók vagyunk.

Mi nem az ismerős szomszédjának a WordPress fejlesztő ismerősei vagyunk. A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztünk programozó szakon. Profik vagyunk. Szükség van ránk. Azért választotuk a programozásnak ezt a szintjét, mert itt már csak a legjobbak maradnak meg. Itt már szükség van az egyetemi tudásra, ide már nem elég a lelkesedés. Ha Önnek is a legjobb kell, a Revext a válasz.

Vegye igénybe tudásunkat

Tovább a kapcsolathoz

Revext siker recept

1.
lépés

Feltérképezés

Minden projektünket egy üres papírlappal kezdjük. Melyet az első megbeszélések során kitöltünk. Ez a folyamatrész segít nekünk megérteni ügyfeleink ötletét és üzleti célját. Ennek a résznek a végén egy project stratégiát készítünk, amely a kezdeti lépésektől egészen a supportig tartalmaz állomásokat.

2.
lépés

Ux (User experience – felhasználói élmény) kutatás és tervezés

Tapasztalataink alapján teljesen egyetértünk Steve Jobs azon kijelentésével, hogy a design az nem csak az, hogy hogy néz ki az app, hanem a design a hogyan működik. Ezen folyamatrész a tökéletes felhasználói élmény kialakítását segíti. Célunk ezzel az, hogy az elkészült mobil app használata során a felhasználó otthon érezze magát, ne kelljen a funkciókat keresgélnie, magától érthetődő legyen számára az alkalmazás használata. Természetesen mindezek mellett, fontos hogy figyelembe vegyük a megrendelő üzleti célját, és az újdonsült mobil alkalmazást úgy tervezzük, meg hogy az maximálisan segítsen elérni ezt a célt.

3.
lépés

Ui (User Interface – felhasználói felület) tervezés

Ebben a feladatrészben a designerek elkészítik az andoroid és ios mobil alkalmazás megjelenítését. Ez azt jelenti, hogy az előbbi részben elkészült wireframe-t (drótváz) a színpalettával, a logóval és arculati elemekkel ruházzák fel.

4.
lépés

Prototipus készítés

Ebben a részben ügyfeleink számára készítünk egy kattintható prototípust, mert fontosnak tartjuk, hogy még a programozás megkezdése előtt megrendelőink lássák azt, milyen lesz majd az elkészült alkalmazás a mobiltelefonon a fejlesztés után, mind kinézetben mind pedig a használat során. Másik nagy előnye a mobil app prototipus készítésének, hogy ügyfeleink ezt már demózni tudja a számára fontos alkalmakkor, eseményeken.

5.
lépés

Programozás, fejlesztés

A designerek által létrehozott terv alapján az ios és android fejlesztőink lefejlesztik a mobil appot natívan. Ez azt jelenti, hogy nem használunk cross platformos megoldásokat, hanem ios esetén Swift-ben, android esetén Java-ban fejlesztjük le az alkalmazást. Illetve ehhez a feladatrészhet tartozik egy webes admin felület kialakítása és backend fejlesztés is. Előbbire azért van szükség, hogy legyen egy olyan felület, ahol az adminisztrátorok adatokat tudjanak feltölteni, szerkeszteni és egyedi statisztikákat tudjanak megtekinteni. Utóbbi tevékenységei közé tartozik az adatbázis és az architektúra megtervezése, az authentikációs folyamatok kidolgozása és az Api-k létrehozása.

6.
lépés

Minőségi ellenőrzés, tesztelés

Az általunk létrehozott mobil appokat az átadás előtt minden esetben különböző mobiltelefonokon teszteljük. Ezzel minimálisra csökkentve azt, hogy a felhasználó hibába fusson az alkalmazás használata során.

7.
lépés

Publikálás az App Store-ba és a Play Store-ba

A sikeres tesztelést követően publikáljuk az elkészült Anroid app-ot a Play Store-ba, az iOS app-ot pedig az App Store-ba. Az ezekhez szükséges regisztrációt, az ügyfél által elkészített dokumentumok alapján, mi elvégezzük helyette.

8.
lépés

Support

A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulhat, hogy az elkészült mobil alkalmazásban hiba marad. Mi nem hagyjuk magára ügyfeleinket, ezért megjelenés garanciát adunk számukra, amely alatt azt érjük, ha a megrendelő hibát tapasztal az ios vagy android mobil app-ban, akkor azt ingyen javítjuk számára, az első 3 hónapban.

Ez alapján sikeres mobil appokat fejlesztünk

Mobil applikáció készítés árak

A 21. században ahhoz, hogy egy új mobil alkalmazás sikeres legyen, a fenti elkészülési folyamat lépései nélkülözhetetlenek. Ezen feladatrészek mélysége függ az ügyfél által kitalált ötlet nagyságától, ezért pontos árat nem tudunk közölni weboldalunkon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjen árajánlatot e-mailben vagy keressen minket telefonon!

Mélyebben érdeklik Önt a költségek?

Olvassa el az üzemeltetési költségekről szóló cikkünket: Átverés vagy sem?
Tovább az üzemeltetési költségek cikkhez

Profi mobil app készítés